Brindem per acostar la cultura vitivinícola a Vilanova i la Geltrú

11
març
2016
LaCavawinebar_01

Façana de La Cava wine bar

El passat dimarts 8 de març més d’un centenar de persones van participar en el brindis d’inauguració de La Cava wine bar, el nou espai de vins i caves de Vilanova i la Geltrú, situat a la plaça de les Cols número 7 de la capital del Garraf.

La Cava wine bar és un establiment en el que s’hi respira un ambient de vi i de cava per a tots els sentits. El local disposa d’un ampli catàleg de més de 120 productes que es poden adquirir i una variada carta de vins a copes per tastar que evolucionarà regularment. La Cava exposa actualment vins de les diferents DO’s catalanes i també d’altres zones geogràfiques de l’estat i d’Europa.

La voluntat d’aquest espai de vins és acostar encara més la cultura vitivinícola a Vilanova. Segons va explicar el seu responsable, Ricard Sabaté, la intenció és “compartir l’experiència i els coneixements al voltant del vi amb tothom qui s’acosti a La Cava”.

Per això, a La Cava wine bar es podrà participar en sessions de tast de vi per aprendre, reconèixer, gaudir, diferenciar, compartir i valorar vins d’arreu, tot aprofundint en la cultura vitivinícola global. També s’oferiran sortides enoturístiques i visites a cellers. Ricard Sabaté va explicar que, per a ell, engegar aquest nou espai és “un somni” per “tenir la possibilitat de descobrir i compartir la creixent cultura del vi en un espai pensat per això”.

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i Ricard Sabaté, impulsor de La Cava

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i Ricard Sabaté, impulsor de La Cava

A La Cava wine bar també s’ofereixen diferents platets i un maridatge diferent cada setmana per degustar millor cada copa. Ricard Sabaté va afirmar que “pretenem ampliar l’oferta de productes de qualitat a Vilanova i oferir un espai especialitzat en vins i cava amb un assessorament personalitzat”. A més, el local disposa d’un espai reservat per fer tastos, sopars i reunions de manera privada i íntima.

El nou espai de vins de Vilanova i la Geltrú és obert de dimarts a diumenge i té presència a les xarxes socials, on comparteix imatges de vins, caves i gastronomia i informació del sector i de les DO’s. Es pot trobar La Cava wine bar a Facebook, a Instagram i a Twitter.