A La Cava wine bar vivim l’experiència Penedès

08
juny
2016

vinsDOPenedèscollaríDes que vam obrir el nostre espai de vins, ja fa just tres mesos, ens hem caracteritzat per apostar per vins de qualitat i per donar suport i promoció a totes les Denominacions d’Origen. Ja sabeu que, amb nosaltres, podreu descobrir bons vins d’arreu del país.

Amb aquesta intenció, no podíem deixar passar l’oportunitat de sumar-nos a la campanya ‘Viu l’Experiència Penedès’, que impulsa la DO Penedès, per promocionar els vins de les nostres comarques. Així doncs, fins el 27 de juny, si veniu a La Cava wine bar i acumuleu 2 collarins dels que trobareu en cada ampolla de vi DO Penedès, obtindreu un Rasca-Rasca per optar a guanyar una ampolla de vi DO Penedès o un llevataps.

Acosteu-vos al nostre espai, us assessorarem perquè trobeu el vi que més un agradi i, si és un Penedès, podeu endur-vos algun premi!

rasca2016