Celebrarem que sempre ho celebrem!

16
juny
2016

Som dels que creiem que sempre hi ha alguna cosa a celebrar. I celebrem les coses bones, és clar! A La Cava wine bar estem de celebració per moltes coses. Celebrem la bona acollida que hem tingut. Celebrem que gaudiu amb els nostres vins. Celebrem que la nostra cuina us entusiasmi.

Però també celebrem que avui fa 100 dies que vam obrir i gràcies als que ens heu visitat i ens heu donat la vostra opinió cada dia podem millorar. I celebrem que ja sou més de 500 fans a Facebook i més de 300 seguidors a Instagram.

Per tot això, volem celebrar-ho amb vosaltres. Posem en marxa un concurs a través de Facebook i sortegem un sopar per a dues persones!

Com hi podeu participar?

Cal ser seguidor de la pàgina de La Cava wine bar al Facebook i compartir la imatge del concurs que hem publicat avui, 16 de juny. El 26 de juny assignarem un número a cada persona que hagi compartit la imatge i farem el sorteig. Like + compartir, així de senzill. Hi participes?

 


(Vídeo cançó Celebrarem – Oques Grasses)