L’agenda perquè no et perdis cap vi

03
gen.
2018

Com sabeu a La Cava wine bar tenim més d’un centenar de vins catalans i et podem ajudar a triar el més indicat per a cada ocasió: un vi romàntic; un cava de celebració; el vi ideal per un acte social o, senzillament, un vinet per acompanyar una estona de lectura o de tranquil·litat.

Però si vols moltes més recomanacions a la teva llibreria personal tens una opció fàcil per endinsar-te a la màgia vitivinícola: l’Agenda de Vins Catalans, #UnDiaUnVi! Es tracta d’una edició pels amants del vi amb 365 vins catalans recomanats, 150 il·lustracions, 23 botigues especialitzades i 24 restaurants amb bones cartes de vins. La idea sorgeix d’un projecte personal a les xarxes socials anomenat @undiaunvi, en el qual, diàriament la Patrícia de Golferichs parla de vins. Cada pàgina d’aquesta agenda et convida a conèixer el món del vi català amb un estil jove i un llenguatge proper. És un regal ideal per aquest començament d’any!

A l’agenda també hi ha un mapa i explicació de les DO’s catalanes, la descripció de les principals varietats de raïm, 10 curiositats del bon bevedor i les dates de les fires de vins.

A més, cada vi té una data assignada que no és fruit de l’atzar, sinó que totes han estat escollides segons les històries personals de cada celler (dates d’aniversari, de naixement dels seus fills, la primera data d’obertura del celler, etc). Nosaltres hi som: el 21 d’abril ens hi trobaràs amb una fantàstica il·lustració del nostre local feta per l’Anna Rubio i et recomanem el cava Gran Reserva de l’Avi de Butí Masana!

Vols saber el motiu d’aquesta data? Vine a La Cava wine bar a descobrir-lo!

 

Agenda #UnDiaUnVi a La Cava wine bar

? Ja coneixes l'agenda UndiaUnvi? Inclou 365 vins catalans recomanats, 150 il·lustracions, 23 botigues especialitzades i 24 restaurants amb bones cartes de vin, entre ells La Cava wine bar.Us en parlem al nostre blog. Llegiu-ho a: https://www.lacavawinebar.cat/2018/01/03/agenda_undiaunvi/

Publicado por La Cava wine bar en Miércoles, 3 de enero de 2018