Reobrim amb 7 noves mesures de precaució, cartes en format QR i copa de cava pels sanitaris

16
maig
2020

Aquest dilluns, 18 de maig, una vegada s’ha decret la fase 1 de la desescalada per Vilanova i la Geltrú, a La Cava wine bar tornem a aixecar la persiana. Hem viscut dos mesos de confinament per a tothom, un període que ha estat dur.

Garantir la salut de tothom continua sent una prioritat per a nosaltres. Però una vegada passada parcialment la crisi del coronavirus, la reobertura de La Cava wine bar es troba condicionada pels diferents elements. 

Aquestes són les 7 mesures que hem pres:

  • Només obrim amb la meitat de les taules de la terrassa per mantenir la distància de 2 metres entre persones.
  • Trobareu les cartes en format mòbil, de manera que a través d’un enllaç o un codi QR es puguin consultar sense haver-les de tocar.
  • Preparem racions individuals dels menjars que vulgueu dividir-vos per evitar que compartiu plats i coberts.
  • Demanem que ningú ocupi cap taula ni cadira fins que li indiquem. Abans, cal assegurar-ne la desinfecció.
  • El personal s’equiparà equipat amb guants i mascaretes i disposarà de gel hidroalcohòlic.
  • Limitació horària: reduïm les hores d’obertura al públic per dedicar-les a netejar, desinfectar i assegurar que tots els nostres espais són lliures de virus.

Un agraïment pels sanitaris

A més a més, volem agrair al personal sanitari la feinada i l’entrega durant aquests mesos en què han treballat sense descans, arriscant-se i en condicions molt dures. Es mereixen el suport màxim per part de tothom, i la nostra manera de fer-ho és convidant-los a una copa de bon cava quan vinguin a sopar a La Cava wine bar perquè puguin tenir un moment de descans, de brindis i de somriure. 

Per tant, reobrim amb molta il·lusió per retrobar-nos amb tots els clients i amics que no ens hem pogut veure aquests dos mesos. I amb les mateixes ganes de sempre per brindar. Tot i així, som conscients que aquesta pandèmia no s’ha acabat, que és greu, que pot rebrotar i per tant pensant en la seguretat i en la salut de tothom com a primer valor a tenir en compte.