Cerquem personal!

10
juny
2021

A La Cava wine bar busquem dues noves persones per incorporar al nostre equip. Els perfils que busquem són el de cambrer/a i/o el de cuiner/a per començar a treballar ben aviat amb nosaltres.

Som un local especialitzat en venda i degustació de vins i caves que acompanyem de diferents tastets i plats típics que hauran d’elaborar casolanament i servir les persones que s’incorporin. Volem trobar persones creatives, amb empatia per atendre els clients i i amb experiència a la cuina.

Els candidats i candidates que vulguin aplicar a aquesta oferta de feina tenen una setmana per fer-ho. Entra a l’enllaç de sota per conèixer els detalls de l’oferta i per saber què et cal per presentar-t’hi.

Clica aquí per veure l’oferta completa de cambrer/a

Clica aquí per veure l’oferta completa de cuiner/a