Arriba el menú Temps de vi!

31
maig
2016

Aquest cap de setmana és una data molt especial per Vilanova i la Geltrú. Des d’aquest divendres, 3 de juny, fins diumenge, dia 5, tota la ciutat s’omple de vins gràcies a la fira Temps de Vi. Es tracta d’una cita obligatòria per tots els amants del vi, que arriba a la cinquena edició. Hi ha espais per grans i per petits, com podreu consultar al web de l’esdeveniment.

A La Cava wine bar volem ajudar-vos a gaudir de la vostra estada a Vilanova. Per això, hem preparat un menú deliciós per sopar el divendres i per dinar i sopar el dissabte perquè gaudiu de bons menjars a banda de la fira. Si vols fer una reserva de taula, només cal que omplis el nostre formulari i així t’asseguraràs que podràs degustar el menú.

Ah, i no t’oblidis de compartir la teva experiència a les xarxes socials amb les etiquetes #lacavaVNG i #tempsdevi!

 

Menu_tempsvi