Per Carnaval, La Cava s’ho val!

03
febr.
2018

Un any més arriba el Carnaval a Vilanova i la Geltrú, la festa que té més color a la nostra ciutat! A la plaça de les Cols -la nostra- no hi faltaran activitats de tot tipus per gaudir-ne al màxim. Tampoc no hi falten opcions per agafar energies per viure al 100% aquestes dates.

El programa d’activitats del Carnaval és molt extens. A la plaça de les Cols no hi faltaran coses. El dijous 8 de febrer a les 12 de nit hi viurem la merengada nocturna, una gran guerra que ho deixarà tot de color blanc.

A més, el diumenge de Carnaval, el dia 11, acollirem les danses de Vilanova i balls vuitcentistes. Serà un vespre amb molt de ritme amb la Cobla Maricel dirigida per Jordi León.

Nosaltres, des de La Cava wine bar, també viurem intensament aquesta gran festa. Si us acosteu pel nostre local veureu que hem decorat el nostre aparador amb colors i elements propis de carnaval i les nostres comparses. Hi veureu barrets, antifaços, mantons, serpentines i un collage de taps de vi i cava que formen el nostre nom. Ens ha quedat prou bonic, oi? 😉

A més, a La Cava preparem uns plats especials per aquestes dates. Com sempre, estan fets amb productes de temporada i de proximitat. No et perdis el MENÚ COMPARSA d’aquest 2018. Veniu a tastar-lo durant aquests dies!