A la final dels Premis Cartaví

22
nov.
2018

Estem molt contents! Aquesta setmana hem conegut que la carta de La Cava wine bar ha estat seleccionada com una de les quatre finalistes als Premis Cartaví, una iniciativa de l’Associació Vinícola de Catalunya que distingeix els establiments de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

A La Cava wine bar tenim una carta de vins molt completa. En podeu tastar més d’un centenar i tots ells són de cellers petits, artesans, que elaboren els seus vins amb molta cura i amor i que formen part de les DO’s catalanes. Cada mes, proposem una desena de diferents vins a copes perquè el paladar dels amants del vi pugui notar noves sensacions cada vegada que s’acosta a la plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú.  A més, disposem d’una carta de plats casolans fets amb productes de proximitat i qualitat per brindar una experiència gastronòmica sensacional, que també evoluciona.

Tots aquests detalls de la carta de La Cava wine bar han estat considerats pel jurat dels Premis Cartaví, que valora la presència de tot tipus de vins, la informació i recomanació de vins catalans, que n’hi hagi de D.O. properes a l’establiment i també l’estètica, el disseny i l’originalitat de la carta. La nostra carta és finalista de la categoria C (preu mig del menú fins a 20 euros sense incloure el vi), juntament amb tres establiments més de la demarcació de Barcelona.

El mes de març sabrem qui ha guanyat. Molta sort a tots els participants!