La innovació marida amb sípia

11
juny
2017

El 18 de maig vam participar a la III Edició de la Nit de la gastronomia de Vilanova, que va organitzar molt encertament el Gremi d’Hostaleria. A La Cava wine bar ens van encarregar que preparéssim un plat per aquell acte, amb la condició que havia de tenir el peix de Vilanova com a base. Què podiem fer? Innovar! I així que ens hi vam posar.

Amb 20 quilos de sípia, del nostre local en vam treure més de 600 croquetes creades expressament per a l’ocasió. Ens vam atrevir a provar-ho… i van quedar ben bones! No ho diem nosaltres, ho diuen els assistents com podreu veure als links que trobareu més avall.

Després del sopar, i de les bones sensacions que les croquetes van tenir, les tindrem unes setmanes més a la carta de La Cava wine bar perquè les pugueu maridar, fins que se’ns acabin. Veniu a tastar-les!

Moltes gràcies a tots aquells que ens heu fet arribar les vostres impressions sobre aquestes croquetes i també a aquells que n’heu publicat la vostra opinió. Així ho van fer el Diari de Vilanova, que va remarcar que del sopar “van destacar les croquetes casolanes de sípia de La Cava Wine Bar“; també el blog de Baco y Boca de Lluïsa Ramos, que va assenyalar que “unas croquetas caseras de La Cava Wine Bar podrían desapercibidas si no fuera porque eran de sepia. Pensad… ¿cuántas veces las habéis comido así?” i a les xarxes socials també en van fer referència el Jaume a la Cuina i el Blog Hedonista, entre d’altres.